Stoke Newington Apartment

Tailor-made in every detail, this eclectic musician’s apartment in a converted Victorian school house is brimming with character and laid-back urban style. The interior mixes industrial fittings with vintage pieces and colourful lights, fabrics and wallpapers for a spectacular individual style. Through clever space re-modelling and a pioneering fire-prevention system we transformed an impractical two-bed into a comfortable three-bedroom family home with a large open-plan kitchen/living space. 

This unique design won in the 'intelligent design' category of the Society of British and International Design (SBID) awards 2014. 

Our clients love it too! They said: 

“Working with Evros and Avocado Sweets was a real pleasure from the get go. We were really pleased with how he worked so hard to understand our vision. He made our house, which started as an open plan apartment, into a home without losing the feeling of space and while making sure our personalities come through in the design. He really listened to our ideas while bringing many of his own which we embraced gladly. We especially loved the fact that he wasn’t afraid to think out-of-the-box. He is one of the most courteous men to work with, always giving prompt replies to all correspondence and being clear with his communication. We really appreciated the level of professionalism that came from Evros himself and how that was reflected in the team of people he got to work on the project. Over all, it was a really satisfying and fun experience. There were hurdles but made all the more easy to cross thanks to the skills which Evros brought. The home we have now is everything we dreamed of. Everyday we wake up and feel happy to be living here.” – Charlie and Florene.